Zeker weten dat het wordt geregeld.

Uw administratie wilt u op orde hebben. Wij zorgen dat dit gebeurt. Doorlopend boeken wij al uw in- en verkoopfacturen in Exact Online. Vervolgens letteren we alles af met uw banktransacties. U zorgt er voor dat wij alle stukken op tijd ontvangen. Aan het einde van het boekjaar is alles netjes verwerkt.

Om er zeker van te zijn dat alle cijfers kloppen, doen we altijd een extra controle volgens een 4-ogen principe. Door op continue basis alles goed te controleren voorkomen we verrassingen aan het einde van het boekjaar.

Per tijdsvak (kwartaal, maand of jaar) draagt u omzetbelasting af. Wij zorgen dat u aan deze verplichting voldoet. Geen zorgen, wij houden alle deadlines nauwkeurig in de gaten en zorgen dat aangiftes op tijd worden ingediend.

Wij verzorgen ook One-Stop-Shop aangiftes (OSS) wanneer u producten buiten Nederland verkoopt in de Europese Unie.

U dient ieder jaar uw aangifte inkomstenbelasting in te dienen. Dit geldt voor inkomsten uit loondienst, maar ook voor inkomsten uit een eigen onderneming. Wij zorgen er ook voor dat deze aangifte netjes op tijd wordt gedaan.

Bij een besloten vennootschap (bv) zorgen wij ervoor dat u vennootschapsbelasting afdraagt o.b.v. de gerealiseerde winst. Er zijn altijd bepaalde vormen van aftrek mogelijk. Wij denken graag met u mee.

Eigenaar van een BV? Dan moet u na ieder boekjaar een jaarrekening (laten) opstellen én deponeren bij de KVK. De jaarrekening bevat o.a. een balans, een winst- en verliesrekening van het kalenderjaar plus toelichting op de resultaten.

Kim Höster

Senior Boekhouder

Neem vandaag contact op

Waar we goed in zijn

Kennisdeling

Combineer 10+ jaren bestaansrecht, een team hoogopgeleide professionals en 300+ klanten en je beschikt over een flinke dosis kennis. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten hier van profiteren.

Optimalisatie

Slimmer werken is altijd een doel op zich. Bedrijfsprocessen, nieuwe tooling of interessante modules in bestaande software; wij denken graag mee in het benutten van kansen voor optimalisatie.

Fiscaal advies

Door de fiscaal specialisten in ons team zijn wij goed in staat om te adviseren bij al uw belastingaangiftes. Daarnaast helpen wij u pro-actief bij het behalen van fiscaal voordeel.

Hoe we het doen

Keep it simple

We maken dingen niet onnodig moeilijk. In een wereld met een hoop data en regelgeving is er behoefte aan een duidelijk verhaal. Wij maken graag deze vertaalslag. Scheelt u weer tijd!

Altijd op tijd

Het verzorgen van aangiftes of het voldoen aan nieuwe regelgeving; wij houden de belangrijke deadlines in de gaten en stellen u op de hoogte. Samen zorgen we ervoor dat we alles op tijd regelen.

Oog op groei

We focussen op groei en helpen onze klanten groeien. Dit betekent dat we voortdurend gericht zijn op verbeteren. We willen blijven groeien in kennis en kunde, individueel en als team.