Work @ Soleil Solutions

Bij Soleil Solutions werken we met een team van 15 collega’s voor 500 klanten in uiteenlopende branches door heel Nederland. Onze experts laten dagelijks hun licht schijnen op bedrijfsadministratie en ondernemerschap. 

Naast het leveren van kwalitatief werk houden we ook van gezelligheid. Werkplezier blijft de drijvende kracht. Dit zorgt voor toewijding binnen ons team en tevreden klanten. 

We blijven altijd ambitieus. We zijn altijd bezig met de volgende stap. Deze dynamiek zorgt ervoor dat we elke dag gemotiveerd werken aan onze doelen. Groeien doe je als team. Om die reden zijn we altijd op zoek naar nieuwe professionals die willen meebouwen aan de toekomst.

Onze vacatures:

Work hard, play hard

Work hard

Ons team bestaat uit gedreven mensen die hun verantwoordelijkheid nemen. Uiteindelijk wil iedereen het beste voor onze klanten. Elke dag motiveren we elkaar om een stapje beter en sneller te gaan. Een gezonde balans tussen werken en ontspanning draagt hier in grote mate aan bij.

Play hard

Met veel jonge, ambitieuze mensen in het team begrijpen wij als geen ander dat een werkplek meer is dan een laptop en een bureau. De eigen bar op kantoor, verzorgde lunches, wekelijkse borrels en onvergetelijke bedrijfsuitjes zijn bij iedereen geliefd. Daarnaast is er voldoende humor, anders wordt het een saaie boel.